Rask levering

Fri frakt over 400,-
( Ellers kun 49,- )

Velkommen til oss

Bambolino Barneklær  er lokalisert på Amfi Drøbak City, og åpnet dørene  for første gang 17.september 2020. I primo/medio desember 2020 kunne vi endelig også åpne vår nettbutikk.

Bambolino Barneklær selger i dag barneklær i alderen opp til 10 år, men har også tatt inn ett og annet opp til 12 år. Etter ca tre måneders drift, har vi nå besluttet å utvide, fra å stoppe på 10 år, vil vi fremover satse på klær opp 12 år,. Det betyr at  dere i fremtiden vil finne mer og mer klær opp til 12 år hos oss. 

Vi har per åpning av nettbutikk primo/ultimo desember 2020 ikke fått inn alle varer i vår nettbutikk, men vi jobber kontinuerlig med å få alle varer inn i nettbutikkens sortiment. Vi håper dere er tålmodige med oss.

Det vil jevnlig og fortløpende komme inn nye varer, både i fysisk butikk og i nettbutikken. 

Etter 33 år i hotell- og restaurantbransjen , ble Karin Raanaas i mars 2020 permittert fra sinstilling i en skandinavisk hotellkjede, pga corona-situasjonen som rammet bransjen, og hele verden. I stedet for å sitte hjemme å vente på bedre tider, bestemte hun seg for å finne på noe nytt. Da lokalet på Amfi Drøbak City ble ledig i juli 2020,  bestemte hun seg for å kaste seg på muligheten, og etablerte dermed Bambolino Barneklær. Læringskurven har vært bratt, men helledussen så morro. Vi  har sugd til oss lærdom, og fått mange gode  og velmenende tips og råd, både fra gode kollegaer på Amfi Drøbak City, og fra våre gode og hjelpsomme leverandører.

– På Norwegian Fashion Week i august, bestillte vi Bambolino Barneklærs aller første varer. Der møtte vi mange hyggelige leverandører, som ga oss gode råd med på veien. Det er vi takknemlig for.

Bambolino Barneklær er ikke er en kjedebutikk, men en enkeltstående butikk, startet, og eid, av Karin Raanaas

Vi fører kjente merker som Molo, Wheat, Gullkorn Design, Hummel, Reima, Hust & Claire, Joha, Kattnakken, Lego, Garcia, med flere. 

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Følg oss veldig gjerne på Facebook og Instagram.

 

Team Bambolino

Møt våre hyggelige ansatte. 

Karin

Daglig Leder

Kristine

Butikkmedarbeider

Maia

Butikkmedarbeider

Nicoline

Butikkmedarbeider
nb_NONorwegian